Gæstebog

En hilsen fra Andrea
Andrea Lytje Kjær (d. 24.09.2016 kl. 16:08)


Hej Otto. Jeg håber, at du har det godt dernede og du får en masse gode oplevelser. Hvilke dyr har du set indtil nu? Har du set en slange eller har du set en krokodille? Jeg er startet til svømning, kor, billedskole og børnebio. Det er sjovt. Har du prøvet noget sjovt? I næste uge skal skolen have emneuge om idræt, fordi Borup idrætsforening fylder 100 år. Desværre kan du ikke komme med, men du oplever sikkert noget der er endnu sjovere. Det må også være dejligt med al den varme. I Danmark bliver det snart vinter, selvom det er temmeligt lunt her i september. Kærlig hilsen AndreaTil otto fra Villads H.
Villads H. (d. 17.08.2016 kl. 17:48)


Hej, hvad laver du hvordan har du det Otto?
Bader du hele Dan ?
Det er fedt at gå til kor.
Karli hilsn villads H.Vi savner ber
Farmor og farfar (d. 19.06.2014 kl. 08:51)


Vi glæder os rigtigt meget til i morgen. Det bliver dejligt at se det nye familiemedlem, og så bliver det dejligt at se jer alle igen. Kan I nu have en rigtig god rejse. Det bliver jo en lidt sej omgang. Og igen tak for alle de dejlige billeder. Rart at kunne følge jer. 😍😘😄Til lykke Otto
Annelise ( Olympen) (d. 17.06.2014 kl. 21:32)


Kære Otto
Tillykke med den kære lillesøster du har fået, hvor er hun dejlig, og jeg tror du bliver en rigtig god storebror. Jeg håber hun er med og henter dig i børnehaven en dag, hvor jeg er der. Jeg kan se på billederne, at du har en masse oplevelser, der er noget anderledes end Danmark, der bliver meget du kan fortælle, når du kommer hjem.
Til Hannah og Mikkel - naturligvis også et stort tillykke til jer, hvor er det STORT. Hannah jeg har gennem Eva fundet frem til jeres side, den er fantastisk flot. Glæder mig til at se jeres datter, hun er utrolig dejlig.
Kærlig hilsen
AnneliseFarmor (d. 16.06.2014 kl. 18:39)


Hej med jer alle 4.
Dejligt at høre nyt. Synd med Marie Ingrids finger. Har det fået hende til at droppe fingersutningen? Dejligt at det går fremad med Ottos og Mikkels samvær med hende. I må sende Otto over til os snarligt. Det kan ikke gå, at han ikke får noget is. Farfar vil straks lave nogle gode astronaut is, 😘😜 glæder os til at se jer på fredag.
Mange knus fra farmor og farfar.Glæder mig til I alle fire kommer hjem
Anna (d. 10.06.2014 kl. 20:37)


Hvor er det skønt at følge med i jeres oplevelser:-)
Glæder mig over alle de skønne billeder og de fine fortællinger.
Sender jer alle fire varme tanker og knus:-)😘
Bedste (d. 10.06.2014 kl. 10:34)


Kære alle fire!
Dejligt at se billeder og at høre, at det går fint fremad - forhåbentlig bliver Mikkel også snart "lukket ind i varmen". Marie Ingrid er en en lille nuser, og jeg glæder mig til at lære hende at kende - og at få jer allesammen hjem igen!!!
Kærlige hilsner BedsteDejligt at se og læse, at I alle fire har det rigtig godt:-)
Anna (d. 07.06.2014 kl. 18:31)


Kæreste alle fire.
Hvor er det skønt at følge lidt med i, hvordan I har det. Savner jer og glæder mig meget til at se jer alle fire:-).
I er jo bare den skønneste familie:-).
Pas godt på jer selv og hinanden.
De varmeste knus og kram herfra:-)Hanna (d. 07.06.2014 kl. 11:54)


Hej alle sammen:-)

Det er altså dejligt med hilsner fra jer her i gæstebogen og på mails.

Det går rigtig fint med det hele, det jo altid specielt at skulle bo i et andet land, med en varme der siger spar to så selv jeg (Hanna) holder mig til skyggen. Og med ikke at kunne lave sin egen mad og spise præcis det man vil når man vil. Vi har masser af myggestik og de klør forbandet. Men når alt det er sagt og lidt mere som jeg ikke vil udtale mig om;-), så er det dejligt at se hvordan lillepigen stille og roligt vænner sig til os. Her til morgen kunne Otto hjælpe med at sidde ved siden af hende og lege, så jeg kunne gå på toiletet... og hun blev kun lidt ked af det, men ikke mere end at Otto trøstede hende... hold nu op, han var stolt, og det var jeg også.

Marie Ingrid er nu 1 år og 9 måneder Helle, hun bliver 2 år d. 2. sep. hvor Otto bliver 5 år d 19. september.

Otto og jeg bruger også meget tid på at putte sammen om aften efter jeg har lagt Ingrid, da han savner mig lidt... men når vi sætter lidt ord på det hele falder han hurtigt til ro. Og jo mere de to for sammen jo lettere bliver det... endnu bedre når far også kan bruges.

Bente hun har i den grad fået et glimt i øjet:-)

Anna dine små gaver har virkelig været et hit, Ingrid har leget med Lego og kassen og kun lidt af kassen blev spist, så tak til jer begge der hjemme for at shoppe lidt til børnenes glæde.

I må alle have det godt. Knus herfraTillykke
Helle Schmidt-Hansen (d. 05.06.2014 kl. 22:06)


Kære Mikkel og Hannah. Stort tillykke med jeres lille pige. Hvor ser hun fin ud. Hvor gammel er hun ?Otto og Marie Ingrid
Farmor (d. 04.06.2014 kl. 23:48)


Åh en lækkermås I far fået jer. Og Otto ser vel nok stolt ud. Og så kan han svømme. Er hun begyndt at få et glimt i øjnene, man ikke kan modstå? Meget flotte billeder. Tak for dem. Og nyd det nu. I er en meget sød familie.Lillesøster
(d. 02.06.2014 kl. 23:47)


Det er sådan nogle dejlige billeder af jer alle 4. Glæder mig over dem
Knus farmorTænker på jer
Anna Leth Klostergaard (d. 01.06.2014 kl. 18:54)


Kæreste alle fire.
Tænker meget på jer, og håber I har det rigtig godt.
Glæder mig meget til at høre fra jer.
De varmeste knus og tanker, Anna.Ny er hjemmesiden igång igen
Mikkel (d. 19.05.2014 kl. 21:23)


Ja så er vi igång igenHømfff....
Mette (d. 11.11.2011 kl. 14:47)


Ja altså... det er altså lidt skuffende at der ikke er noget nyt på jeres hjemmeside...tjekker og tjekker hele tiden.... ;-/

VIL HA BILLEDER, VIL HA BILLEDER - NOGET TEKST....HVAD SOM HELST

Krams Fru B.Hvor hyggeligt...
Anne-Mette Ravnholm (d. 01.01.2011 kl. 22:27)


Ville faktsik bare prøve at finde jer på facebook, men fandt denne side i stedet - og det er da meget mere hyggeligt - skønt at se I alle trives, fantastiske billeder.. Synes også Otto er blevet mere rundkindet - dejligt - Paul er vokset 6 cm og har taget 5 kilo på, siden vi fik ham overdraget.. Og så ønskes I en glædelig jul og et godt nytår..
Mange hilsner Anne-Mette & coHjem
Farmor Bente (d. 04.12.2010 kl. 20:35)


Hej alle 3.
Hvor lyder det altså godt. Vi skal nok stå i lufthavnen. Er der noget I har brug for, at vi tager med til jer, til hjemtransporten?
Mange knus farmor BenteHjemkomst tirsdag
Hanna (d. 04.12.2010 kl. 07:13)


Hej allesammen:-).
Ja det lykkes os at få pas til Otto kaosi færdigt, så vi kan nå at flyve på vores billet mandag ogankomme tirsdag. Så må vi håbe at alt er i orden så de ikke stopper os i lufthavnen.
Vi glæder os rigtig meget til at komme hjem.
Vi prøver at nå en sidste dagbog senere i dag.
Knus fra os alle tre.øv øv
Bonusfarmor (d. 03.12.2010 kl. 11:31)


Kære alle tre!
Øv - nu troede jeg lige, at I kom på tirsdag.... Jeg glæder mig SÅ meget, til I kommer - håber, at det bliver onsdag eller fredag, da Rasmus og jeg skal i Skifteretten torsdag kl 10 - og det er jo lige der, jeres fly måske lander....
I kommer hjem til sne. I dag skinner solen og det er 4-5 graders frost, det er rigtig flot! Jeg scanner stadig billeder - nærmer mig 8000!
Knus
Farmor AnnemarieVi savner jer.
Farmor Bente (d. 02.12.2010 kl. 21:10)


Hej alle 3.
Vi glæder os meget, meget, meget til at I kommer hjem. vi kan næsten ikke vente. Ærgerligt, at det ikke bliver på tirsdag. Vi håber, at det bliver i næste uge.
Mange knus fra farmor BenteHej
Mikkel og hanna (d. 02.12.2010 kl. 19:40)


Hej alle.
Tak for alle mails og hilsner her på siden.

Det ser ikke ud som om vi kommer hjem tirsdag, men nok lidt senere på ugen. Det finder vi ud af på mandag.

Men vi håber i alle har det godt derhjemme. Vi tre hernede har det rigtigt godt.

Mikkel og hannaÅrets bedste nyhed.
Christina Tronholm Larsen (d. 18.11.2010 kl. 23:19)


Kære Hanna og Mikkel.
Med stor bekymring over, at I ikke har skrevet dagbog og opdateret fotos i flere dage, opdager jeg så, at I nok kommer hjem lige om lidt. DET ER JO FANTASTISK. Og efter lidt tankevirksomhed har jeg besluttet, at intet nyt på "bremerfoto" sandsynligvis er et tegn på, at I er i fuld sving med familielivet og hvad dertil hører. Med respekt for at lille Otto Kaosi med far & mor nok har brug for "enetimer" efter ankomst til Kastrup, håber jeg, at I snart melder dag og tid for ankomst ud. Selvfølgelig mest for Jeres skyld - så I kan komme HJEM, men jo også fordi vi alle går rundt herhjemme og venter med længsel på at se Jer alle tre.
Stort knus fra os alle 4 fra det råkolde Vesterbro.HURRA!
Bonusfarmor (d. 18.11.2010 kl. 21:10)


Kære alle tre!
Jeg har lige snakket med Bente og hørt den glædelige nyhed - TIL LYKKE! Det lyder da bare rigtig godt, at I er hjemme om senest 14 dage! Glæder mig SÅ meget til at se jer!
Onsdag d. 24. tager jeg en uge til Gran Canaria med en veninde (Dorte) - så måske er jeg der ikke lige den dag I ankommer - men så ses vi hurtigt derefter! Glæder mig - glæder mig - gløæder mig!!!!
Knus AnnemarieHilsner fra KW-Plan
Lone (d. 17.11.2010 kl. 13:47)


Hej Hanna og Mikkel
Vi læser jo flittigt på hjemmesiden og prøver at følge med i, hvordan det går med jer alle 3. Dejligt at se de fine billeder af den lille Otto Kaosi. Han virker som årgang 2008 i størrelse og udtryk. Det må også være rigtig sjovt for jer, at han er begyndt at gentage ord, og dejligt for Mikkel, at han efterhånden også er blevet fortrolig med at være sammen med Mikkel. Det var noget af en "gyser" at læse om, hvordan I blev standset af politiet, da I skulle til stranden.
Det går næsten efter planen med De Grønne driftsplaner. De fleste er færdige. Kristian arbejder lige nu på Hvidkilde. Vi når det hele, tror vi.
Håber alt er vel hos jer alle 3.
Mange hilsner fra os KW-Plan
LoneFarmor
Skype (d. 15.11.2010 kl. 19:13)


Hej alle 3.
Det var hyggeligt, at der endelig kom hul igennem. Dejligt at høre fra jer alle 3. Vi glæder os til at se jer.

Knus farmor BenteSkype
Farmor Bente (d. 15.11.2010 kl. 17:09)


Jeg har øretelefoner med 2 stik, og de er sat rigtigt i. Jeg kan høre jer alle 3 meget tydeligt.
Min mail duer ikke.Jeg kan modtage, men ikke sende.
Min hotmail er OK.
Hvordan får jeg mine øretelefoner til at virke?

Den frustrerede farmorBonusfarmor (d. 15.11.2010 kl. 15:30)


Kære alle tre!
Det lyder rigtig godt, at I (forhåbentlig) kommer hjem i midten af december - jeg glæder mig rigtig meget til at se jer! Det føles jo lidt, somom at jeg allerede kender Otto fra alle de dejlige billeder.
Lige nu går dagene med at scanne lysbilleder og rydde op. Jeg er ca 2/3 gennem billederne - og har fundet nye hjem hos Lepidopterologisk Forening til Jens' sommerfugle. Onsdag bliver der lavet tilstandsrapport på huset - så kan der komme gang i salget. Og d. 9.12. tager Rasmus og jeg i skifteretten. Papirarbejdet tager også en del tid...
Kærlige hilsner og knus
AnnemarieSkype
Mikkel (d. 11.11.2010 kl. 20:34)


Tak for alle de fine beskeder. Vi håber at vi kan få lidt mere gang i nettet i løbet af weekenden.
Vi er på Skype hvis nogen vil snakke i telefon.

Kh
Mikkel og hannaPrøver lige igen
Anna (d. 11.11.2010 kl. 15:01)


Jeg har skrevet en del til din mail, Hanna, men nu må jeg jo også hellere prøve her.
Vi nyder at kunne følge lidt med herhjemme, og synes det er helt fantastisk med de mange billeder. Hvor ser jeres søn da bare dejlig ud. Bliver så varm om hjertet og så glad så glad på jeres vegne. Vi glæder os allerede vildt meget til at se jer alle tre.
Har I egentlig en adresse, og kan man måske sende noget til jer?

Her hjemme går det hele jo som det plejer. Det bliver koldere og vi tager mere og mere tøj på.
I aften skal vi til koncert i Vega - skønt!
Store og varme knus herfra osTænker på jer
Anna (d. 11.11.2010 kl. 14:55)


Kære alle tre.
Hvor er det bare dejligt at se, at I alle tre har det rigtiog godt.