Dagbog
Jul og tøj
d.30 November 2010
Der skulle ikke gå mange minutter efter at vi havde skrevet den sidste dagbog før vi fik lidt dårlige nyheder. De havde ikke fået fat i fødselsattesterne i fredags, og heller ikke i går (mandag). Det betyder at chancen for at vores planlagte hjemrejse på næste mandag bliver gennemført er ret lille. Vi har besluttet at vi først ændre billetten på fredag, da vi forhåbentlig ved lidt mere. Lige nu tror vi mest på onsdag-torsdag i næste uge. Så håber vi bare at der også er et par flybilletter til os.
Ellers er der ikke sket så meget, vi har været lidt i pool i weekenden og en tur på en restaurant. Alle danske familier var ellers inviteret ud til en skandinavisk julefrokost, som blev afholdt af en Mærsk frue. Vi synes dog ikke at vi ville overlade ham til nogle barnepiger som var til festen, så vi blev hjemme og tog på restaurant med dem vi bor sammen med.
Søndag fik vi juletræ og skrædderen kom med det tøj som vi havde bestilt..
Otto er efterhånden blevet god til et par ord. Han kan sige ”Otto” og ”nej nej nej”…..Det sidste hænger måske sammen med at han tør at gå længere og længere væk fra os, så han er lidt svære at holde øje med :-)
Har lige fået en sms fra LIFE om at vi skal ændre vores flybilet til d. 7. december. Altså én dag…tror lige jeg ringer til dem. Men bare for at gøre det hele lidt mere sjovt har vi fundet ud af at vores husvært (Kemi) , har lejet vores værelse ud pr. 1 dec, så hun er meget interesseret i hvornår vi rejser.
Og som i nok fornemmer, glæder vi os rigtig meget til at komme hjem.


Billeder