Dagbog
Stadion
d.26 November 2010
Tiden er gået rimelig hurtigt, dagene tager hinanden, vi har været endnu en tur i skoven med en anden dansk familie vi bor med, det var rigtig dejligt at komme lidt ud af huset og lidt ud af byen. Vi har været ude at spise med vores vært Kemi, og vi har været en enkel dag i poolen. I går blev jeg Hanna dog hjemme hele dagen med Otto, han havde sovet dårligt nogle dage og trængte til en rolig dag og en ordentlig middags lur, godt for ham, lidt hårdt for Hanna. Mikkel var ude med de andre i huset og købe Nigeriansk fodbolds trøje og blev guidet af en ung fyr, der drømte om at få en chance og blive professionel i Danmark, han blev ved med at spørger Mikkel om han havde nogle kontakter i Danmark, og om han ville ligge et godt ord ind for ham.
I dag skulle vi alle ud, Hanna kunne ikke tanken om at være på værelset, så nu står dagen på storcenter, med cafe efterfulgt af pool tur.
Otto har det ellers rigtig godt, vi synes der sker noget med ham hverdag,
Ellers går rygterne på at vi skal have lavet pas mandag eller tirsdag og at vi burde være klar til at rejse torsdag eller fredag. Men lad os nu se. Vores oprindelige billet har hjemrejse d. 6. december med ankomst d. 7. kl. 10:15. Med fly KL1125 fra Amsterdam.


Billeder