Dagbog
Naturpark
d.12 November 2010
Den sidste uge er der ikke sket noget officielt, så vi har prøvet at udfylde dagene med forskellige aktiviteter.
Det går bedre og bedre med Otto, hverdag kan man mærke at han knytter sig mere til os. Han er rigtig glad og smiler meget. Han er også begyndt at pludre meget og prøver at gentage det vi siger, med mere eller mindre held. Det er rigtig hyggeligt.
Med hensyn til processen, er der som sagt ikke sket så meget. Der går rygter om at 3 familier skal i retten i næste uge, men intet er sikkert. Det betyder at vi nok først kommer i retten ugen efter. Men vi tager det stille og roligt og håber på det bedste. Men vi er nok ikke hjemme før midten af december.
Tirsdag var vi i et conservation center som ligger lidt ude for Lagos. Lige da man kom ud til stedet gik der store skildpadder og påfugle rundt på parkeringspladsen. Der var ikke andre end os derude så vi fik en lille introduktion til Nigerias dyreliv, og gik så en tur med en fra centeret. Man kunne mærke på børnene at de ikke havde været ude i den slags natur før og den ene af tvillingerne var da også lidt bange for alle dyrene. Og dyr så vi en del af. Der var en del aber som hoppede rundt tæt på vejen. Vi så også en sort mambo på ca. 2½ meter. Og diverse andre ting. Det var dejlig at komme lidt ud i naturen.
Onsdag morgen var det så tid til at tage på marked. Vi var tre der tog af sted, børnene lod vi blive hjemme. Det var noget af en oplevelse. Markedet er spredt over et stort areal imellem bygninger. Nogle steder er der meget trængt. Vi var kun på en meget lille del af markedet, men det så ud til at man kunne få alting.
Efter 1½ time på markedet var vi klar til at tage tilbage til Kemis hus.
Ellers er dagene brugt i en pool og på værelset.
Efter et par dage med meget vekslende strøm fik vi en snak med Kemi. Så nu er strømmen lidt mere stabil. Fra 19:00 til 3:00 om natten og igen når vi skal spise morgen mad, det gør altså livet lidt letter… men stadig mange timer uden strøm. Det er dejligt da vi har brugt i sær den sidste tid på at stor svede på værelset både om dagen og natten, det går i sær ud over Ottos søvn, og det hårdt at se ham ligge så længe og svede uden rigtig at kunne gøre noget. Nu er aftalen at vi kan have aircon på.
Vi har stadig meget svært ved at komme på nettet.


Billeder