Dagbog
Ministeriet
d.2 November 2010
I dag var en stor dag. Vi skulle ind på ministeriet til et interview. Vores chauffør hentede os 9:30. Klokken 10:30 skulle vi være på ministeriet, vi kom dog først kl. 11, da der var en del trafik. Ved ministeriet stod de 2 andre par og Utibe(vores kontakt person) og ventede på os. Vi kom ind i et 12 m2 kontor, 8 voksne og 5 børn. Endnu engang skulle vi udfylde en masse papirer og så skulle vi igennem et lille interview. Det var ret harmløst interview. Ved de andre par havde de spurgt børnene om de kunne lide deres nye forældre, det kunne de selvfølgelig ikke spørge Otto om. Det hele endte ud med at vi fik underskrevet vores dokumenter, så nu mangler vi kun domstolen.
Efter at have været på ministeriet tog vi alle ud på en libanesisk restaurant som havde en lille legeplads. Det var første gang at alle børnene var samlet og kunne løbe rundt og lege sammen. Otto er lidt for lille til at lege med de andre børn med han virkede meget glad.
Vi kom først hjem kl. 16:30. Og Otto havde kun sovet kort i løbet af dagen, så han var meget træt. Vi fandt ud af at vi hellere må prøve at overholde hans sovetider, da han ellers er meget svær at få til at sove om aftenen.

Billeder