Dagbog
Buenos Aires
d.1 Februar 2010
Så har vi efterhånden været 4 dage i Buenos Aires. Og i aften kører vi videre med Bus til Iguazu.

Vi ankom i til vores hotel her i centrum torsdag eftermiddag, og efter lidt aftensmad gik vi lidt op og ned af gågaden.

Fredag skulle vi så endelige af med en masse af det bagage vi har rent rundt med så turen gik til posthuset hvor vi sendte til og støvler hjem, dejlig at være fri for det. Derefter tog vi et smut i zoologisk have.

Efter at have spist lidt mad tog vi ud til Palermo hvor Hanna fik shoppet lidt, og vi nød de hyggelige gader. Derefter tog vi den lange gå tur hjem.

Lørdag skulle vi så på museum. Vi ankom kl. 10 lidt senere end beregnet, vi gad jo ikke at stå i kø…men da de først åbnede kl. 12, blev vi nød til at finde på lidt andet. Vi endte i en Mall uden strøm…

Ved 12-tiden tog vi så over til museet og fandt til vores overraskelse en Andy Warhole udstilling, med ret mange af de originale værker. Så det var utroligt spænende. Resten af dagen gik med diverse ting man nu laver i byen, som at drikke kaffe blive snydt af en taxi, spise lidt mad, se lidt på butikker mm.

Søndag morgen skulle turen så gå til La Boca, hvor vi skulle se de sjovt farvede huse, og skimte lidt til Boca Juniors station. Det var et ret sjovt sted og et typisk arbejderkvarter, når man lige kom væk fra turistmasserne. Derefter tog vi til San Telmo, hvor der er et stort antikmarked, og hvor man kan se tango ude på gaden. Det var super hyggeligt, og vi tog tilbage om aftene.

I dag har vi så været lidt rundt og se et par småting, før vi forlader hotellet for at tage vores 17 timers bustur til Iguazu.

Så næste gang vi vender tilbage vil det være med en masse vand.

Billeder