Dagbog
Update
d.6 April 2007
En lille update fra os i NV.

Der er sket en del ting i de sidste par uger her hos os. For ca. 2 uger siden fandt vi en annonce for et bofællesskab i Borup. Efter lidt betænkningstid, et infomøde og en søndags tur til Borup, valgte vi at springe til. Bofællesskabet består af 25 huse med egen have, og et stort fælleshus, og så er der solceller på taget. Husene er ikke bygget endnu, og pt. er grunden bare en mark. Vi regner med at husene er færdige omkring oktober - januar (se mere her). Vi er meget spændte og håber at projektet kommer til at gå fint.

Vi er jo også begge på slutningen af vores uddannelse, og har lige været til de sidste eksamener før bachelor opgaven. Eksamenerne gik helt fint, bl. a. med et 11-tal til os hver.

Så har Mikkel fået arbejde i et firma der beskæftiger sig med bl. a. at lave skovkort og skovregistrering, firmaet hedder KW-plan og ligger lidt nord for ringsted. I øjeblikket bliver det til 1-2 dages arbejde om ugen. Og i sidste uge fik han så at vide at det jo gik fint og at han bare kunne forsætte efter lidt sommerferie. Det er dejlig ikke at skulle ud og bruge en masse krudt på at søge arbejde. Og når det så oven i købet er et rigtig godt sted med mange interessante opgaver, er det jo helt perfekt.

Hanna har også flere jobtilbud, men hun regner med at blive på hendes nuværende arbejdsplads.

Så med sommersolen må man sige at tingene ser rigtig lyse ud i vores lille familie. Dejlig efter en hård vinter, med mange opgaver og eksamener.

Dette var lige en meget positiv update fra vores liv. Håber i alle har det godt derude!Billeder