Dagbog
Visum
d.14 September 2005
Så er vi tilbage igen!

Sidst vi skrev, var i Guatemala city dagen før at vi rejste til Managua, hovedstaden i Nicaragua. Og her er vi stadig. Ikke med vores gode vilje, men en blanding af dårlig kommunikation og sammenfald med helligdage gør at vi først kommer til vores nye hjem torsdag d.15. Vi er ret trætte af ventetiden og glæder os som små børn.

Det hele startede i mandags hvor vi som sagt ankom til Managua ved middagstid. Vi fik kontaktet ambassaden og PASMA og aftalt at mødes med dem hver især. Møderne gik fint, og det var spænende endelig at møde dem jeg har korresponderet med. Resten af dagen brugte vi på at køre til forskellige kontorer for at prøve at komme af med vores visa ansøgnings blanket, men forgæves, ingen ville have den. Vi endte endnu engang på ambassaden, hvor de lovede os, at de ville tage sig af passene, og vi kunne regne med at de var færdige fredag.

Vi købte flybillet, og torsdag aften pakkede vi vores ting så vi var klar til fredag. Men bare en time før at vi skulle med flyet fik vi af vide at vores pas først kom om mandagen.

Vi fik ændret vores flybillet og besluttede os for at tage lidt ud af byen for at opleve noget. Valget faldt på Granada, et udmærket valg. Vi ankom tidlig lørdag og brugte dagen på at gå lidt rundt i byen og se på de flotte bygninger, og de brede gader.

Søndag tog vi så op på en vulkan der ligger lige syd for byen. Vi blev kørt helt op på toppen, en noget stejl køretur, og deroppe gik vi i noget meget flot tågeregnskov. Det var en enorm flot tur, og det var godt endelig at komme ud i naturen.

Næste dag tog vi så til Ometepe, den store vulkanø der ligger ude i Nicaragua sø. Det var en rigtig dejlig ø og vi boede lige ned til den fineste sorte sandstrand. Sandet var sort på grund af vulkanen. Vi gik en tur på et par timer og var så rundt og se lidt andre ting på øen. Det var dejlig endelig at få slappet lidt af ude i den friske luft.

Desværre blev vi nød til at tage til Managua i dag tirsdag, da vi skulle hente vores pas, pga. helligdagene onsdag og torsdag. Men til vores store glæde fandt vi af passene var i orden. Så nu er det bare at vente til torsdag og så skal vi endelig ned og se hvor vi skal bo.

Billeder