Dagbog
Antigua
d.5 September 2005
Så er vi tilbage i Guatemala City.

Den sidste uge af sprogskolen var både god og dårlig. Hanna havde i weekenden haft lidt vrøvl med maven, men da det gik lidt op og ned kom vi først til lægen onsdag. Det viste sig at Hanna havde fået pådraget sig nogle små venner i form af amøber. Desværre hold det Hanna ude af skolen i resten af ugen. Hun er nu dog i hastig bedring, og har det helt fint nu.

Nå men som sagt fik vi færdiggjort skolen. Mikkel har lært rigtig meget men mangler dog en del endnu. Vi håber ikke at det kommer til at tage så lang tid endnu før det sidste er på plads.

Fredag var det så tid til at tage afsked med familien, det var lidt trist da de havde passet godt på os, men på den anden side var det også rart at kommer videre, vi trængte til et par dages fuldstændig afslapning.

Næste stop på turen var en rigtig hyggelig, gammel, spansk by, der ligger tæt på hovedstaden. I modsætning til de to andre byer vi har været i er Antigua en rigtig turist by, men med rette. Der er en rigtig hyggelig plads, og rundt om den ligger de brede, gamle brostensbelagte gader. I gaderne omkring pladsen kunne man jævnlig se folk i hestevogn. Der var meget liv på pladsen, hvor både ældre og unge sad og nød livet. Og, lige som os, fik sig lidt morgenmad i solen.

Dagen i Antigua gik alt for hurtig. Den blev brugt på at gå rundt og se det hele og Hanna fik shoppe lidt. Vi så bl.a. en rigtig hyggelig kirkeruin som var blevet omdannet til en lille park. Dette sted blev nu primært brugt af legende børn og unge par der kunne gemme sig i ruiner ud af syne for folk.

I dag tog vi så til Guatemala City, for at vi i morgen kan komme let til lufthavnen. Det bliver et helt nyt kapitel der starter i morgen, hvor Mikkel skal mødes med hans vejleder, og få dage derefter tager vi ud til det der skal være vores hjem de næste 9 måneder. Vi glæder os men er også meget spændte og nervøse.


Billeder