Dagbog
Guatemala City
d.21 August 2005
Så er vi endelig kommet til Guatemala city, eller ret og sagt vi ankom igår. Den første del af flyveturen var stille og rolig, men da vi kom til Houston skulle vi igennem imigrationen og hente bagage, selvom vi kun var der på transit. Dette ville ikke have været det store problem, hvis det ikke var for den kæmpe kø der stod foran os. Det tog ca. 2 time at komme igennem køen, og så var vores fly ellers fløjet. Men det var ok, vi fik et hotelværelse for natten og lidt penge til mad, og istedet for at ankomme til guatemala city kl. 21.00 ankom vi nu kl. 11:30 dagen efter.

Vi blev modtaget med lunt vejr og et 7 mands zylofon-orkester (og én på kontrabas), og derudover med en skare af mennesker der stod og ventede på diverse andre flyrejsene. Efter at være kommet til hotellet tog vi en lille spaseretur i byen. En by der egentlig ikke er noget at skrive hjem om. Den er lav og fourenet, og der er ikke et større antal spænende bygninger. Dagen sluttede med et tidligt go' nat.

Dagen idag startede allerede kl. 5:30, tildels på grund af et tidlig go' nat og tildels på grund af et vækeur der ikke gik helt rigtigt. Efter en go' morgenmad, som vi indtog i hotellets udemærket restaurent, gik turen mod Zoologisk have. Her brugte vi et par timer og så en del af de dyr der lever i det område som vi skal bo i. Mens vi sad og spidste frokost på et udemærket pizzaria, begyndte det at vælte ned, det regnede i lårtykke stråler. Vi sad og prøvede at trække tiden ud, men det virkede ikke som om det var lige ved at stoppe. Efter et stykke tid bestemte vi os for at det var tid til at teste vores nyanskafede ponchoer. Men selv ponchoerne kunne ikke holde al regnen ude og da vejene visse steder var omdannet til små (nogle steder store) søer, kom vi meget våde hjem til hotelværelset.

Resten af dagen er gået med at prøve at læse lidt spansk og i pauserne, besøge den lokale restaurent. Nu er det blevet tid til at gå i seng.

Lige en sidste ting. Her i byen har de rigtig mange sjove busser, en af dem ses på billedet. Men der er mange der er endnu flottere, dem håber vi at kunne vise et billed af i løbet af de næste par dage.

Billeder